Preporuke

“Polaznici studija bili su oduševljeni stručnim znanjem iz područja kojim se magistar Bratković bavi, kao i neposrednošću i ugodnom komunikacijom s auditorijem.“

Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Kao voditelj poslijediplomskog specijalističkog studija “FITOFARMACIJA S DIJETOTERAPIJOM” pri Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu željela bih se zahvaliti magistru Bratkoviću što se odazvao mojem pozivu da kao predavač sudjeluje na ovom specijalističkom studiju. Bilo nam je zadovoljstvo što smo ga ponovno imali prilike slušati, uživati u prezentaciji znanstvenih podataka uz njegovu izvanrednu retoriku. Polaznici studija bili su oduševljeni stručnim znanjem iz područja kojim se on bavi, kao i neposrednošću i ugodnom komunikacijom s auditorijem.

 

prof.dr.sc. Zdenka Kalođera

 

“Gospodin Bratković ima i vrlo ugodnu osobnost, pa mu se uvijek možemo obratiti za savjet i stručno mišljenje.”

Nemus Lex d.o.o. Pharmoval

S magistrom nutr., univ.magistrom pharm.  Nenadom Bratkovićem, direktorom tvrtke NutriConsult,  već više od dvije godine poslovno surađujemo na održavanju stručnih skupova i predavanja za zdravstvene stručnjake diljem Hrvatske, bodovanima od strane nadležnih Komora.

 

 

Njegovo ime kao stručnog predavača na programu, našim gostima sudionicima jamči zanimljiva, dinamična, korisna i znanstveno dobro pojašnjena predavanja, na koje se pozvani stručnjaci rado odazivaju, što je nama kao tvrtki od izuzetne važnosti. Gospodina Bratkovića kao suradnika i stručnog konzultanta naše tvrtke krasi profesionalnost, stručnost, držanje dogovora i otvorenost za prijedloge, a ima i vrlo ugodnu osobnost, pa mu se uvijek možemo obratiti za savjet i stručno mišljenje.

 

 

 

Kemal Kremić

direktor

“Nenad Bratković jedan je od onih profesionalaca u svome poslu, koji me oduševljavaju ljubavlju prema svom pozivu…”

Pretti d.o.o.

Nenad Bratković jedan je od onih profesionalaca u svome poslu, koji me oduševljavaju ljubavlju prema svom pozivu,  jednostavno se u svakom trenutku može osjetiti da mu je posao užitak. Krasi ga iznimno znanje, profesionalnost, odgovornost i predanost radu, što je prisutno na svim područjima suradnje: od profesionalnog savjetovanja do provođenja različitih predavanja i radionica za struku ili opću populaciju koje provodi kao stručni konzultant moje tvrtke. Mogu reći da je on Google za nutricionizam u obliku stručnjaka, koji svoje znanje na zanimljiv način zna prenositi publici. Izuzetno pozitivna osoba u svakome smislu, koji će iznaći riješenje za svaki poslovni izazov, a o svemu svjedoče njegova djela i reference, kao i postignuti poslovni rezultati moje tvrtke, otkad smo započeli suradnju s njim prije tri godine.

 

 

Staša Lacković

direktorica

„U svim našim projektima i suradnjama, pokazao se kao izuzetan stručnjak koji itekako zna, i voli to što radi.“

Majstor Kuhar d.o.o. Branko Ognjenović

Izuzetno sam zadovoljan i sretan što mogu surađivati s Nenadom Bratkovićem, za njega slobodno mogu reći da je pravi stručnjak na području nutricionizma. U svim našim projektima i suradnjama, pokazao se kao izuzetno stručna osoba koja itekako zna, i voli to što radi. Posebno me veseli naša zajednička suradnja na raznim projektima gdje uživam u njegovoj stručnoj podršci mojim predavanjima, radionicama i edukacijama. Isto tako sam izuzetno zadovoljan što je Nenad moj osobni nutricionist, što svoje znanje i iskustvo prenosi na mene, kako bih i sam nastojao poboljšati svoj trenutni prehrambeni i zdravstveni status. Jednom riječju sretan sam što sam upoznao  magistra Bratkovića, i što mogu surađivati  s njime.  Nenade, zbilja znate svoj posao, uz vas je čitav tim Majstor kuhar, kao i  ja osobno!

 

Branko Ognjenović 

World MasterChef 

Akademik kulinarstva

„Uvijek rado slušam magistra Bratkovića na stručnim skupovima jer i o temama za koje mislimo da znamo gotovo sve, on prezentira na vrlo stručan i drugačiji način“ 

ZU Ljekarna Bjelovar

Magistra Nenada Bratkovića uvijek rado slušam na stručnim skupovima jer i o stručnim temama, za koje mislimo da o njima gotovo sve znamo, on uvijek donosi nova saznanja te ih prezentira na vrlo stručan i drugačiji način. Svaku tvrdnju potkrepljuje slučajem iz svoje bogate prakse, što predavanje čini zanimljivim, te na taj način nama, magistrama farmacije, u praksi daje dodatne argumente za sigurniju preporuku pacijentima. Njegova predavanja su uvijek interaktivna što omogućuje slušateljima da steknu šira znanja o temi, a nerijetko se i razvije argumentirana diskusija koju on kao predavač savršeno uklopi u cjelinu teme predavanja.

 

Katarina Fehir Šola

mag.pharm, univ.mag.pharm.

Ravnateljica Zdravstvene ustanove Ljekarne Bjelovar