“Polaznici studija bili su oduševljeni stručnim znanjem iz područja kojim se magistar Bratković bavi, kao i neposrednošću i ugodnom komunikacijom s auditorijem.“

Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Kao voditelj poslijediplomskog specijalističkog studija “FITOFARMACIJA S DIJETOTERAPIJOM” pri Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu željela bih se zahvaliti magistru Bratkoviću što se odazvao mojem pozivu da kao predavač sudjeluje na ovom specijalističkom studiju. Bilo nam je zadovoljstvo što smo ga ponovno imali prilike slušati, uživati u prezentaciji znanstvenih podataka uz njegovu izvanrednu retoriku. Polaznici studija bili su oduševljeni stručnim znanjem iz područja kojim se on bavi, kao i neposrednošću i ugodnom komunikacijom s auditorijem.

 

prof.dr.sc. Zdenka Kalođera

 

“Gospodin Bratković ima i vrlo ugodnu osobnost, pa mu se uvijek možemo obratiti za savjet i stručno mišljenje.”

Nemus Lex d.o.o. Pharmoval

S magistrom nutr., univ.magistrom pharm.  Nenadom Bratkovićem, direktorom tvrtke NutriConsult,  već više od dvije godine poslovno surađujemo na održavanju stručnih skupova i predavanja za zdravstvene stručnjake diljem Hrvatske, bodovanima od strane nadležnih Komora.

 

 

Njegovo ime kao stručnog predavača na programu, našim gostima sudionicima jamči zanimljiva, dinamična, korisna i znanstveno dobro pojašnjena predavanja, na koje se pozvani stručnjaci rado odazivaju, što je nama kao tvrtki od izuzetne važnosti. Gospodina Bratkovića kao suradnika i stručnog konzultanta naše tvrtke krasi profesionalnost, stručnost, držanje dogovora i otvorenost za prijedloge, a ima i vrlo ugodnu osobnost, pa mu se uvijek možemo obratiti za savjet i stručno mišljenje.

 

 

 

Kemal Kremić

direktor

“Nenad Bratković jedan je od onih profesionalaca u svome poslu, koji me oduševljavaju ljubavlju prema svom pozivu…”

Pretti d.o.o.

Nenad Bratković jedan je od onih profesionalaca u svome poslu, koji me oduševljavaju ljubavlju prema svom pozivu,  jednostavno se u svakom trenutku može osjetiti da mu je posao užitak. Krasi ga iznimno znanje, profesionalnost, odgovornost i predanost radu, što je prisutno na svim područjima suradnje: od profesionalnog savjetovanja do provođenja različitih predavanja i radionica za struku ili opću populaciju koje provodi kao stručni konzultant moje tvrtke. Mogu reći da je on Google za nutricionizam u obliku stručnjaka, koji svoje znanje na zanimljiv način zna prenositi publici. Izuzetno pozitivna osoba u svakome smislu, koji će iznaći riješenje za svaki poslovni izazov, a o svemu svjedoče njegova djela i reference, kao i postignuti poslovni rezultati moje tvrtke, otkad smo započeli suradnju s njim prije tri godine.

 

 

Staša Lacković

direktorica

„U svim našim projektima i suradnjama, pokazao se kao izuzetan stručnjak koji itekako zna, i voli to što radi.“

Majstor Kuhar d.o.o. Branko Ognjenović

Izuzetno sam zadovoljan i sretan što mogu surađivati s Nenadom Bratkovićem, za njega slobodno mogu reći da je pravi stručnjak na području nutricionizma. U svim našim projektima i suradnjama, pokazao se kao izuzetno stručna osoba koja itekako zna, i voli to što radi. Posebno me veseli naša zajednička suradnja na raznim projektima gdje uživam u njegovoj stručnoj podršci mojim predavanjima, radionicama i edukacijama. Isto tako sam izuzetno zadovoljan što je Nenad moj osobni nutricionist, što svoje znanje i iskustvo prenosi na mene, kako bih i sam nastojao poboljšati svoj trenutni prehrambeni i zdravstveni status. Jednom riječju sretan sam što sam upoznao  magistra Bratkovića, i što mogu surađivati  s njime.  Nenade, zbilja znate svoj posao, uz vas je čitav tim Majstor kuhar, kao i  ja osobno!

 

Branko Ognjenović 

World MasterChef 

Akademik kulinarstva

„Uvijek rado slušam magistra Bratkovića na stručnim skupovima jer i o temama za koje mislimo da znamo gotovo sve, on prezentira na vrlo stručan i drugačiji način“ 

ZU Ljekarna Bjelovar

Magistra Nenada Bratkovića uvijek rado slušam na stručnim skupovima jer i o stručnim temama, za koje mislimo da o njima gotovo sve znamo, on uvijek donosi nova saznanja te ih prezentira na vrlo stručan i drugačiji način. Svaku tvrdnju potkrepljuje slučajem iz svoje bogate prakse, što predavanje čini zanimljivim, te na taj način nama, magistrama farmacije, u praksi daje dodatne argumente za sigurniju preporuku pacijentima. Njegova predavanja su uvijek interaktivna što omogućuje slušateljima da steknu šira znanja o temi, a nerijetko se i razvije argumentirana diskusija koju on kao predavač savršeno uklopi u cjelinu teme predavanja.

 

Katarina Fehir Šola

mag.pharm, univ.mag.pharm.

Ravnateljica Zdravstvene ustanove Ljekarne Bjelovar

USLUGE KONZALTINGA

PREHRAMBENA INDUSTRIJA

 • Razvoj prehrambenih proizvoda
 • Razvoj funkcionalnih prehrambenih proizvoda
 • Edukacija
 • Stručna komunikacija temeljena na znanosti
 • Komunikacija s korisnicima
 • Postmarketinška komunikacija i praćenje proizvoda

FARMACEUTSKE TVRTKE I INDUSTRIJA

 • Razvoj dodataka prehrani
 • Stručna edukacija
 • Stručna komunikacija
 • Stručni sadržajni marketing temeljen na dokazima

GASTRONOMIJA I TURIZAM

 • Interaktivni eventi
 • Radionice
 • Edukacija
 • Hoteli
 • Restorani

PREDAVANJA I STRUČNI SKUPOVI

 • Tvrtke
 • Zdravstveni stručnjaci (liječnici, ljekarnici, medicinske sestre, fizioterapeuti, kineziolozi)
 • Opća populacija
 • Zaposlenici tvrtke
 • Strukovne udruge/komore
 • Udruge građana
 • Sportski klubovi
 • Treneri
 • Hoteli i restorani
 • Škole, vrtići i obrazovne ustanove

AUTORSKI RAD I MEDIJI

 • Članci
 • Publikacije

PROJEKTI

 • Okrugli stolovi
 • Javnozdravstveni projekti
 • Društveno korisni projekti
KLIJENTI
  Sorry, no posts matched your criteria.
KLIJENTI IZ MEDIJA
  Sorry, no posts matched your criteria.
KLIJENTI
KLIJENTI IZ MEDIJA

O NAMA

NutriConsult d.o.o. je tvrtka čija je djelatnost pružanje B2B  (business to business) savjetodavnih usluga klijentima-pravnim osobama, čije je poslovanje i djelovanje povezano s hranom, prehranom, dodacima prehrani i unapređenjem zdravlja.

 

Osnivač i direktor tvrtke je magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije Nenad Bratković, čije bogato stručno i profesionalno iskustvo određuje i opsežan djelokrug savjetodavnih usluga tvrtke.

MISIJA

Profesionalan pristup klijentu od prvog upita, pa sve do isporuke usluge; posvećenost i prilagodljivost klijentu te visoka kvaliteta usluge, glavne su odrednice poslovanja.

 

Pružanje izvrsne usluge, koja je u skladu sa strateškim, edukacijskim te poslovnim ciljevima naših klijenata predstavlja naš cilj. Predavanja, stručna komunikacija, publikacije, projekti te edukacijski sadržaji temeljeni na dokazima, činjenicama i stručnom iskustvu, samo su neke od usluga koje pruža NutriConsult d.o.o.

PREPORUKE

“Primjenjujući dobivene savjete od magistra Bratkovića postižem zaista iznimne rezultate i svakako bih ga kao stručnjaka nutricionista preporučila svima, vegetarijancima i sportašima.”

Vegetarijanstvo i sportska prehrana

Poslovna sam žena te sam preko 16 godina vegetarijanka. Moj je ritam života vrlo visokog intenziteta, a uz to sam vrlo aktivni rekreativni sportaš. Većinu slobodnog vremena posvećujem treniranju na ozbiljnijoj razini; moji treninzi u teretani su funkcionalnog tipa (kombinacija cardia i snage), vjezbam u teretani.
Kako su treninzi u teretani su mi postajali sve jači, a energije, snage i mišića sam imala sve manje, obratila sam se magistru nutricionizma Nenadu Bratkoviću kako bi dobila savjet u svezi prilagodbe moje vegetarijanske prehrane.
Moji ciljevi bili su povećanje kondicije i funkcionalnosti te mišićna definicija. Nakon što sam gospodinu Bratkoviću poslala informacije o svojim prehrambenim navikama i višednevni dnevnik prehrane, dogovorili smo telefonsko savjetovanje.
Kroz savjetovanje objasnio mi je osnovne principe prehrane sportaša, omjere unosa ugljikohidrata, proteina i masti te ostalih hranjivih tvari za maksimiziranje rezultata. Također mi je preporučio izvore proteina prilagođenih vegetarijanskoj prehrani.

 

Rezultati su sjajni; ne samo sa sam postigla promjena u svom izgledu koju svi primjećuju te definicija mišića odlično napreduje, da me čak i moja trenerica pitala što sam to promijenila i napravila, već imam i puno više energije.
Primjenjujući dobivene savjete od magistra Bratkovića postižem zaista iznimne rezultate i svakako bih ga kao stručnjaka nutricionista preporučila svima, vegetarijancima i sportašima.

 

Anita,
33 god.
manager
Dalmacija
lipanj 2014.

Moram Vam priznati da nikada u životu nisam jela bolje, a mršavila. 

Dijetoterapija metaboličkog sindroma

Hvala Vam za ove predivne recepte i za Vašu profesionalnu pomoć… Moram Vam priznati da nikada u životu nisam jela bolje, a mršavila. Tako sam sretna… Napokon se osjećam dobro i mršavim, nakon svih klinika koje sam obilazila i tražila rješenje. Evo, do sada sam izgubila  ukupno 13,5 kg…i dalje brojim. Svi primjećuju rezultat, no još je bitnije da se moje zdravstveno stanje i osjećanje u vlastitom tijelu znatno poboljšalo. Veliko hvala!

 

Ksenija,
45 god.
managerica
Zagreb
prosinac 2009.

„Rezultati su bili takvi, da je moj liječnik specijalist internist, vidjevši nalaze, rekao:

 – „Što ste radili da su se parametri krvne slike toliko popravili? Što god da ste jeli, samo nastavite time!“

Dijetoterapija inzulinske rezistencije i bolesti jetre

Magistru Bratkoviću obratio sam se zbog ozbiljnih problema sa zdravljem i poremećaja metabolizma sa kojim sam se borio godinama, bez uspjeha. Naime, vrlo stresan posao rezultirao je s lošom prehranom te nedostatkom fizičke aktivnosti.  Posljedica takvog načina prehrane i života bio je: ozbiljni problem znatno povišenih parametara masnoća, bilirubina, feritina u krvi, te sam upućen od strane liječnika na niz pretraga koji su pokazali obilnu masnu infiltraciju jetre uz difuznu leziju jetre, a potvrđena mi je i inzulinska rezistencija te blaga hipertenzija i srčane aritmije.

Već od samog početka izuzetno me ugodno iznenadio individualni pristup gosp. Bratkovića i pažnja koju je posvetio mom konkretnom slučaju ozbiljno razmatrajući sve moje liječničke nalaze u kontekstu prehrane.

Mag. Bratković mi je prema mojem zdravstvenom stanju i indikacijama osmislio program prehrane i konkretnih dodataka prehrani, koji je u najvećoj mjeri uvažavao i moje prehrambene gurmanske afinitete. Naime, on je sadržavao namirnice i obroke kojia su meni bili izuzetno prihvatljivi, pa je privikavanje na moj novi program prehrane prošlo bezbolno.

Zahvaljujući tome što sam se po prvi puta susreo sa stručnjakom koji je uvažavao sve moje specifičnosti prehrane i preferencija i zdravstvenog stanja, postignut je jelovnik koji je meni odgovarao i u kojem se nisam osjećao iscrpljen i gladan kao prije. Naime, nekoliko puta sam bio na raznim dijetama za smanjenje masnoća u krvi ili za mršavljenje. Takav pristup me oduševio i omogućio mi da ustrajnpo nastavim takvom prehranom.

Već za 3 tjedna na ponovljenim krvnim pretragama pokazalo se da je gosp. Bratković bio u pravu te da po prvi puta moje krvne pretrage nisu pokazivale povišene masnoće i bilirubin, a feritin je pao skoro u referentne vrijednosti što mi je uistinu bilo nevjerovatno, pogotovo u tako kratkom roku.

Na mjerenju nakon 4 tjedna jasno je bilo da sam i tjelesnu težinu smanjio za 5,1kg, kao i opseg struka i bokova, a jeo sam više nego ikad, no ovaj put – uz promijenjene omjere pojedinih namirnica. Osobito mi je pomogla konstantna stručna podrška mag. Bratkovića, kao i njegovi odgovori na sva moja pitanja.

 

U svega 5 i pol tjedana provođenja programa prehrane magistra Bratkovića rezultati su bili sljedeći:

ukupni kolesterol mi je pao s 8,7 na 4,2

trigliceridi s 6,3 na 1,4

urati više nisu bili povišeni, već u dozvoljenim vrijednostima!

Ukratko, rezultati su bili takvi, da je vidjevši nalaze, moj liječnik specijalist internist rekao:

Što ste radili da su se parametri krvne slike toliko popravili? Što god da ste jeli, samo nastavite time!“

 

Trenutačno nastavljam sa drugim ciklusom prehrane te vjerujem da će rezultati biti trajni. Osim evidentnih rezultata koji se vrlo lako mjere krvnim parametrima, subjektivno se osjećam odlično i imam puno više energije nego prije kada sam jeo kaloričnu i praznu hranu.

 

Magistra Bratkovića mogu preporučiti svima koji se žele naučiti hraniti zdravo, kao i onima koji do zdravlja žele doći koristeći zdravu prehranu, i korisne dodatke prehrani, ovisno o njihovim individualnim stanjima i željama, a da pri tome ne gladuju i ne budu iscrpljeni.

Nisam vjerovao niti sam da će mi hrana biti učinkovitija nego bilo kakav lijek, ali sada sam se uvjerio u potpunosti i sada shvaćam da mi je dosadašnji način prehrane bio ujedno i najveći neprijatelj.

 

Zahvaljujem još jednom magistru Bratkoviću na velikoj stručnosti,  i na profesionalnom pristupu.

 

B.C.
39 god.
dipl.oecc.
Zagreb
lipanj 2015.

„Uz neupitnu stručnost i iskustvo koje ima, otvorena komunikacija puna profesionalnog povjerenja i iskrenosti temelj je naše suradnje i odličnih rezultata, i stoga ga rado preporučam svima koji žele napraviti kvalitetnu promjenu u svojoj prehrani, zdravlju, i stilu života.“

Dijetoterapija metaboličkog sindroma

Radeći dugi niz godina posao managera, uz visoku razinu stresa nagomilao sam popriličan višak kilograma (108kg na 173cm visine). Uslijed toga su se, za mene neočekivano, posljedično počele javljati razne bolesti: od povećanja šećera, kolesterola i urata u krvi do raznih upalnih procesa. Uglavnom, nisam bio zdrav i nisam se dobro osjećao te sam stoga nastojao takvo stanje promijeniti.

 

Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja sa raznim dijetama, na inicijativu supruge posjetio sam magistra Bratkovića. Na samom početku, mag. Bratković je napravio detaljnu analizu mojeg zdravstvenog stanja, mojeg načina prehrane, nakon čega sam započeo s ciljanim jelovnikom i toliko željenim skidanjem kilograma uz njegovo stručno vodstvo i angažman.

 

Od prvog susreta do danas, prošlo je 5 mjeseci i g. Bratković kontinuirano prati moj napredak ka ciljanoj težini. Trenutno sam na 91 kg, dakle smanjio sam na pravilan jnačin 17 kilograma, i dalje brojim. Magistar Bratković me stručno savjetuje i vodi u izazovima koji se javljaju u svakodnevnoj prehrani i uvijek je spreman odgovoriti na sva dodatna pitanja.

 

Uz neupitnu stručnost i iskustvo koje ima, otvorena komunikacija puna profesionalnog povjerenja i iskrenosti temelj je naše suradnje i odličnih rezultata, i stoga ga rado preporučam svima koji žele napraviti kvalitetnu promjenu u svojoj prehrani, zdravlju, i stilu života.

 

Dalibor K.
40 god.


manager
rujan 2015.

„Smatram da su me upute o prehrani i nutricionistička terapija koju mi je propisao magistar Bratković vratile na pravi put te sada znam da prehranu i svoje zdravlje trebam povjeriti stručnjaku koji zna što radi.“

Dijetoterapija mršavosti i pothranjenosti

Kako se oduvijek, čitav život, borim sa svojom mršavošću, manjkom kilograma, pothranjenošću i anksioznošću, samoinicijativan program “debljanja” doveo me do slabih i nikakvih pomaka na vagi.  Štoviše, moj nalaz krvne slike pokazao je povećani kolesterol u krvi, imam GERB, probavni zatvor i stalnu anskioznost koja me ometa u mojim studentskim obvezama.

 

Svega nekoliko dana nakon dolaska na zakazano nutricionističko savjetovanje kod magistra Bratkovića u NutriKliniku, primjenom njegovih preporuka o prehrani, počela sam se osjećati puno bolje, anksioznost je nestala, a parametri krvne slike počeli su se poboljšavati.

 

Smatram da su me upute o prehrani i nutricionistička terapija koju mi je propisao magistar Bratković vratile na pravi put te sada znam da prehranu i svoje zdravlje trebam povjeriti stručnjaku koji zna što radi.

 

Sve u svemu osjećam se odlično i nisam mislila da ću postići toliko puno dobrih rezultata u tako kratkom vremenu. Ali evo moguće je, zahvaljujući profesionalnom pristupu i znanju magistra Bratkovića.

 

Tihana Katić
20 god.
studentica
Zlatar
ožujak 2015.

„Moj sin osnovnoškolac koji ima dijagnosticiranu celijakiju, nije provodio pravilnu dijetoterapiju, što nisam znala. No, nakon Vašeg predavanja i održane edukacije u Dubrovniku dobio je sasvim drugi pogled na svoju prehranu i terapiju.“

Dijetoterapija celijakije u dječjoj dobi

Poštovani gospodine Nenade,

 

jako smo zadovoljni Vašim predavanjem, koje ste održali u Dubrovniku krajem 2011.godine u Udruzi oboljelih od celijakije. Često Vas spominjemo u mojoj obitelji.

 

Moj sin osnovnoškolac koji ima dijagnosticiranu celijakiju, nije provodio pravilnu dijetoterapiju, što nisam znala. No, nakon Vašeg predavanja i edukacije u Dubrovniku, dobio je sasvim drugi pogled na svoju prehranu i terapiju, a koliko čujem i druga djeca iz Udruge.

 

Ovo Vaše predavanje bilo je u pravi trenutak, jer bez obzira koliko mi roditelji tupili i ukazivali na probleme drago mi je da su shvatili opasnost  nepridržavanja preporuka o prehrani kod celijakije.

 

Olja Lasić 
voditeljica sekcije za celijakiju udruge kronično bolesnog djeteta  „Zajedno do zdravlja“ Dubrovnik
siječanj 2012.

„Sve u svemu osjećam se odlično i nisam mislila da ću postići toliko puno dobrih rezultata u tako kratkom vremenu. Ali evo moguće je, zahvaljujući profesionalnom pristupu i znanju magistra Bratkovića.“

Redukcijska dijeta: debljina

U jesen 2010. godine, u svojoj 27. godini i sa skoro 20 kg viška odlučila sam napraviti nešto za sebe. Na preporuku prijatelja, javila sam se magistru nutricionizma gosp. Bratkoviću.

 

Nakon nutricionističke obrade, primjenom programa prehrane počela sam jesti 5 obroka na dan, a nakon 5 mjeseci, uspjela sam uskladiti prehranu sa svojim dnevnim obavezama i rezultati su sjajni. Ujutro ustajem puna energije, preko dana ne osjećam umor, smanjili su mi se prištići po licu, i trenutno imam 12 kg manje, i dalje idem prema svojem cilju.

 

Sve u svemu osjećam se odlično i nisam mislila da ću postići toliko puno dobrih rezultata u tako kratkom vremenu. Ali evo moguće je, zahvaljujući profesionalnom pristupu i znanju magistra Bratkovića.

 

Iva Marešić
studentica
27 god.
Zagreb
ožujak 2011.

„Neizmjerno sam zahvalna magistru Bratkoviću jer mislim da mi se stanje ne bi popravilo bez njegove stručne pomoći i podrške.“

Dijetoterapija sindroma iritabilnog kolona

Prilikom pregleda kod specijaliste gastroenterologa, uspostavljena mi je dijagnoza sindroma iritabilnog kolona.  Doktor mi je propisao lijek koji uzimam, no nije mi rečeno ništa za prehranu, osim da izbjegavam slatko, i “suhu hranu”. No iako sam izbjegavala dosta toga, stanje nije bilo ništa bolje. Poteškoće koje sam osjećala bile su: osjećaj težine, nelagode i velike napuhnutosti trbuha nakon bilo čega što bih pojela, mučnine, grčevi te zatvor koji je trajao po par dana i rješavao se često jedino uz laksative, jer ništa drugo nije imalo učinka. I tako u krug. Uz sve to, nisam imala mogućnost obroka, prehrana mi uopće nije funkcionirala.

 

Kako se moje zdravstveno stanje nije nimalo poboljšalo, nakon što sam na internetu pročitala sve vrlo pozitivne komentare o njemu, obratila sam se u lipnju 2015. godine s punim povjerenjem magistru Bratkoviću, za stručnu nutricionističku pomoć.

 

Na prvim konzultacijama u NutriKlinici sam saznala sve namirnice koje ne smijem konzumirati te koje sve dodatke prehrani trebam uzimati kako bi se moje stanje poboljšalo, a koje mi nitko od liječnika kod kojih sam bila, do sada nije ni spomenuo.

 

Program dijetoterapije sam počela odmah primjenjivati te mi se stanje već počelo znatno popravljati nakon samo 3 dana. Apetit mi je bio veći, količinski sam mogla malo više pojesti te trbuh se počeo smanjivati, nije više bio napet, zajedno sa stolicom koja se napokon počela vraćati i biti redovita svaki dan,  jednom dnevno, a trbuh više nije napuhnut kao do sada. Količinski sada napokon mogu i više pojesti.

 

Neizmjerno sam zahvalna magistru Bratkoviću jer mislim da mi se stanje ne bi popravilo bez njegove stručne pomoći i podrške.

 

Željka Zeman
25. god
student
Kutina
rujan 2015.

„Rezultat? Anemije više nema, pazim što jedem, naučila sam kombinirati namirnice, i sada se osjećam zdravo, poletno i puna energije bez umora i manjka željeza u krvi!“

Dijetoterapija anemije

Iscrpljenost, nedostatak energije, loš san, bezvoljnost, anemija. Prvo ignoriranje: „nije to ništa, svakome se događa, način života je takav, proljetni umor, jesenski umor“, itd., itd. Ali, dalje više nije išlo, postajalo je neizdrživo. Odlučila sam da nešto moram promijeniti. Nenada sam upoznala u trkačkom svijetu, a i pratila sam njegove zanimljive kolumne o prehrani u medijima te ispravan i detaljan pristup svakom problemu i moj izbor kome se obratiti za stručnu pomoć doista je bio lak.

 

Upoznala sam ga sa svim simptomima, načinom života, nalazima i nakon toga sam dobila detaljan program prehrane prilagođen baš meni, ciljane dodatke prehrani i upute o mojoj dijetoterapiji, kako dalje. Naravno, bio je uvijek tu za sve moje nedoumice, pitanja, dileme… A bilo ih je! U početku nije bilo lako, to je bio potpuni zaokret, ne samo u prehrani, već i u načinu života. Ali, na dobre stvari se čovjek navikne, pogotovo što me i sam svojim primjerom “gurao” naprijed!

 

Rezultat?! Anemije više nema, pazim što jedem, naučila sam kombinirati namirnice, i sada se osjećam zdravo, poletno i puna energije! Umor, što je to?!

Preporučujem svima da povedu brigu o zdravlju i prehrani, uz stručnu pomoć vrhunskog stručnjaka – mag. Nenada Bratkovića.

 

Nives Čavić
37. god.
dipl.oecc.
Zagreb
prosinac 2013.

„Prve rezultate sam vidio već nakon dva tjedna držanja programa prehrane, a nakon dva mjeseca oni pravi rezultati bili su za mene naprosto fantastični. Otkad surađujem s magistrom Bratkovićem, primjećujem veliku pozitivnu promjenu u mojoj izvedbi pri samom treningu. Osjećam da imam puno više energije i da se puno brže oporavljam.“

Sportska prehrana: Povećanje mišićne mase i mišićna definicija

Moja suradnja s magistrom nutricionizma Nenadom Bratkovićem krenula je početkom 2015. godine kada sam uz status certificiranog Les Mills instruktora dobio status međunarodnog Les Mills fitness trenera.

 

Naime, kako bih bio vrhunski instruktor i kako bih uvijek mogao pratiti tempo od preko 30 odrađenih treninga u klubu mjesečno te barem još desetak treninga koji se odnose na mene i moj napredak, moram stalno raditi na sebi. Jedna od najbitnijih stavki u cijelom tom procesu je i prehrana, koja nas instruktore čini zdravima, opskrbljuje energijom, a kako bi podnijeli sve napore te ujedno izgradili uzornu tjelesnu konstituciju, koja daje primjer našim vježbačima.

 

Nutricionizam je znanost o prehrani i znao sam da, ako želim biti instruktor na vrhunskom nivou, moram puno raditi na sebi i na tom području prehrane te da se tu moram educirati, konzultirajući se sa stručnjakom.
Javio sam se u NutriKliniku magistru Bratkoviću, jer sam odlučio pronaći stručnjaka koji je najbolji u tom poslu te da bude educiran, stručan i vrlo pouzdan. Uz to, pronašao sam da se uz ime magistra Bratkovića i njegov rad vežu vrlo pozitivni dojmovi i povratne informacije te da postiže odlične rezultate sa svojim klijentima.

 

Dogovorili smo termin prvih nutricionističkih konzultacija i obrade, a prije prvih konzultacija dao mi je upute, kako bi on mogao provesti analizu mog inicijalnog statusa po pitanju prehrane.
Na prvim konzultacijama smo definirali glavne ciljeve:
Naučiti samostalno i praktično provoditi zdravu sportsku prehranu, a ne samo slijediti upute.

 

Smanjiti udio masnog tkiva u tijelu i povećati postotak mišićne mase
Magistar Bratković je odradio mjerenja i odredio inicijalno stanje, napravio detaljan program prehrane prilagođen mojim naporima i aktivnostima tijekom dana. Ubrzo sam krenuo s programom prehrane.
Prve rezultate sam vidio već nakon dva tjedna držanja programa prehrane, a nakon dva mjeseca oni pravi rezultati, bili su za mene naprosto fantastični:

 

PočetakNakon 2 mjeseca
Tjelesna masa79,6 kg72,3 kg
Postotak ukupne tjelesne masti24,3 %17,1 %
Mišićna masa37,10 % 41,30 %
Opseg struka89 cm81 cm
Opseg bokova99 cm95 cm

 

Otkad surađujem s magistrom Nenadom po pitanju prehrane, primjećujem veliku pozitivnu promjenu u mojoj izvedbi pri samom treningu, kao i moj fizički izgled u smislu mišićne mase. Također, osjećam da imam puno više energije i da se puno brže oporavljam.

 

Daljnjim pridržavanjem programa prehrane, smanjio sam postotak masti u tijelu, povećavam i dalje mišićnu masu i najvažnije od svega – naučio sam kako jesti zdravo i pravilno.

 

Plan prehrane koji mi je sastavio magistar Nenad puno mi znači jer ne moram razmišljati što i koliko trebam jesti, već jednostavno pripremiti prema uputama.

 

Mišljenja sam da svaki vrhunski sportaš, rekreativac ili osoba koja drži do zdravlja, trebala bi naučiti se hraniti pravilno, a većina nas nedovoljno zna o zdravoj i kvalitetnoj sportskoj prehrani.

 

Matija Dujnić
31 god.
certificirani međunarodni Les Mills fitness trener
Zagreb
srpanj 2015.

„Sada sam pun elana i energije za život i posao, a Vi ste u tom uvelike pomogli. Zbog sjajnih rezultata i smanjenju tjelesne težine, i kod sina su očite promjene: društveniji je te je sada pun samopouzdanja!”

Dijetoterapija debljine kod osnovnoškolskog djeteta i peteročlane obitelji

Poštovani gospodine Nenade,

 

osjećamo se izvanredno, život nam se okrenuo za 360 stupnjeva pomoću prehrane koju ste nam propisali. Iznimno sam zahvalan na Vašoj suradnji i pomoći. Mislim da se više nikad neću vratiti na stari način prehrane, radi koje se cijela moja obitelj razboljela i loše osjećala. Pun sam elana i energije za život i posao, a Vi ste u tom uvelike pomogli.

 

Zbog sjajnih rezultata i smanjenju tjelesne težine, i kod sina su očite promjene:

društveniji je i ne boji se da će mu se više rugati te je sada otvoren za nova poznanstva u školi te je pun samopouzdanja!

 

U konačnici smo u čitavoj obitelji smršavili čak 58 kilograma! Hvala Vam!

 

Testimonial objavljen u časopisu Doktor u kući

 

Obitelj Krunoslava i Sande Škarica
Ivankovo
travanj 2014.

Zadovoljan sam s uslugom nutricionističkog savjetovanja te bih za njegovu stručnost i jasnoću savjeta dao odličnu ocjenu. Nakon konzultacija imao sam dojam da bi svaki stručnjak nutricionist trebao posjedovati upravo ovakakve kvalitete.“

Sportska prehrana: powerlifting

Javio sam se magistru Bratkoviću jer me zanimao način njegova rada i ostavio mi je dojam stručno obrazovanog čovjeka koji će mi pomoći ispuniti vlastite ambiciozne ciljeve u sportu.

 

Zadovoljan sam s uslugom nutricionističkog savjetovanja te bih za njegovu stručnost i jasnoću savjeta dao odličnu ocjenu. Nakon konzultacija kod mag.Bratkovića, imao sam dojam da bi svaki stručnjak nutricionist trebao posjedovati upravo ovakakve kvalitete.

 

Preporučio bih ga svim ljudima koji se bore s prekomjernom kilažom, kao i pothranjenosti, dok bi sportaši obavezno trebali posjetiti njegovo nutricionističko savjetovalište.

 

Ivan Oberan 
21 god.
power-lifter
Dubrovnik
travanj 2012.

Jako sam zadovoljna pruženom uslugom i širokim spektrom znanja magistra Bratkovića. Svakako bih ga preporučila svima koji brinu o sebi i svojoj prehrani.

Optimizacija sirove prehrane (Raw-Diet)

Zbog specifičnosti moje prehrane (sirova hrana,vegetarijanstvo) htjela sam dobiti odgovore na moja pitanja, pa sam se odlučila obratiti za stručne usluge magistra Bratkovića. Jako sam zadovoljna pruženom uslugom i širokim spektrom znanja magistra Bratkovića. Svakako bih ga preporučila svima koji brinu o sebi i svojoj prehrani.

 

Sanja Budić
Zagreb
travanj 2014.

Svojim znanjem i stručnošću pomogao mi je u rješavanju mojih nedoumica i trudio se da mi pobliže objasni važnost i prednosti dijetoterapije u poboljšavanju osobnog zdravlja i vitalnosti cjelokupnog organizma.“

Dijetoterapija multiple skleroze

Nakon dugo vremena skupljanja informacija, čitanja knjiga i pretraživanje interneta o prehrani kojom bi si mogla pomoći i olakšati svoje zdravstveno stanje (multipla skleroza), nailazila sam na bezbrojne zbunjujuće i pomalo neobjašnjive odgovore. U moru informacija, saznala sam za poznatog hrvatskog nutricionista magistra Nenada Bratkovića. Gospodin Bratković bio je vrlo susretljiv prilikom prvog kontakta te se prilagodio mojim željama i mogućnostima oko zakazivanja termina za razgovor i konzultacije.

Prilikom samih konzultacija upoznao me s utjecajem prehrane i određenih namirnica na moju bolest, stanje i moje tijelo i dao mi smjernice koju bi hranu trebala izbjegavati, a koju preferirati, kako bi poboljšala svoje zdravlje. Isto tako, svojim znanjem i stručnošću pomogao mi je u rješavanju mojih nedoumica i trudio se da mi pobliže objasni važnost i prednosti dijetoterapije u poboljšavanju osobnog zdravlja i vitalnosti cjelokupnog organizma.

Magistar Bratković educirao me i o mogućnostima te načinu nabave kvalitetnije hrane kontroliranog podrijetla te me također usmjerio na dodatke prehrani koji u konkretnom slučaju najbolje odgovoraju mojim potrebama i trenutnom stanju.

Od vrlo velike važnosti za mene je činjenica da se i nakon konzultacije s povjerenjem mogu obratiti  magistru Bratkoviću za daljnja pitanja putem maila ili telefona, što se nikako ne može mjeriti sa čitanjem knjiga i općih informacija.

 

Antica
42 god.
Rijeka
kolovoz 2015.

Mag.Bratković me motivirao na vježbanje i promjenu stila života. Sretna sam što sam mu se obratila za savjet, i svakako bih ga preporučila svakom tko ima slične probleme.“ 

Adaptacija prehrane nakon testa intolerancije

Već duže vrijeme sam zbunjena kontradiktornim informacijama o pravilnoj prehrani, koje čitam po medijima. Posebice nakon što sam primila rezultate mog testa intolerancije na hranu, koji uobičajeno pokazuje niz raznih namirnica koje bi se trebale izbjegavati. Nakon interpretacije testa od strane liječnika, i nadalje nisam znala kako kombinirati namirnice i sastaviti jelovnik.  Osim toga, željela sam malo i smršaviti.

 

Odlučila sam se za najjednostavniji pristup problemu – obratila sam se stručnoj i kvalificiranoj osobi.

 

Magistar Nenad Bratković mi je sastavio program prehrane, nakon dugog i detaljnog razgovora i konzultacija te raznih nutricionističkih mjerenja.

 

Program mi se svidio zbog toga što osim gotovih rješenja, nudi i prikladne „alate“ i savjete koji se mogu primijeniti u svakodnevnom životu. U programu se na kreativan način spajaju namirnice, pa sam tako dobila impuls za primjenu novih ideja te kupnju nove liste namirnica.

 

Mag.Bratković me motivirao na vježbanje i promjenu stila života. Sretna sam što sam mu se obratila za savjet, i svakako bih ga preporučila svakom tko ima slične probleme.

 

Mislim da je prehrana temelj zdravlja i lijepog izgleda i da joj treba posvetiti posebnu pažnju.

 

Sandra
odvjetnik
35 god.
Zagreb

Sa samim savjetovanjem sam jako zadovoljna; bilo je izuzetno stručno i ljubazno savjetovanje, profesionalan pristup, a najviše mi se sviđa što se vidi da uistinu volite čime se bavite.“ 

Dijetoterapija – jačanje imuniteta i povećanje tjelesne mase (mršavost)

Magistru Bratkoviću obratila sam se 2012. godine jer mi je trebala pomoć i savjet oko prehrane. Želja za povećanjem tjelesne mase te sprečavanje čestih padova imuniteta, najčešće za vrijeme stresnih razdoblja, uslijed genetski uvjetovane anemije te nedavno dijagnosticirane HPV infekcije.

 

Htjela sam dobiti sustav edukacije za redovite i kvalitetne obroke te sam se željela savjetovati oko provjerenih dodataka prehrani, a da me sve to ne košta previše (u smislu neupućene nabave skupih namirnica, kupovanja neučinkovitih dodataka.. itd.). Za program prehrane koje sam dobila, mogu reći – svaka Vam čast! :) Vrlo detaljno je i opsežno opisano i napisano. Program prehrane mi je odličan!

 

Željela bih Vam se zahvaliti na ugodnoj atmosferi, stručnom i profesionalnom pristupu i na svim informacijama koje sam dobila, zajedno s mojom majkom koja je nazočila konzultacijama.

 

Sa stručnim savjetovanjem sam jako zadovoljna; bilo je izuzetno stručno i ljubazno savjetovanje, profesionalan pristup, a najviše mi se sviđa što se vidi da uistinu volite čime se bavite.

 

Odlučila sam se za najjednostavniji pristup problemu – obratila sam se stručnoj i kvalificiranoj osobi.

 

Magistar Nenad Bratković mi je sastavio program prehrane, nakon dugog i detaljnog razgovora i konzultacija te raznih nutricionističkih mjerenja.

 

Program mi se svidio zbog toga što osim gotovih rješenja, nudi i prikladne „alate“ i savjete koji se mogu primijeniti u svakodnevnom životu. U programu se na kreativan način spajaju namirnice, pa sam tako dobila impuls za primjenu novih ideja te kupnju nove liste namirnica.

 

Mag.Bratković me motivirao na vježbanje i promjenu stila života. Sretna sam što sam mu se obratila za savjet, i svakako bih ga preporučila svakom tko ima slične probleme.

 

Mislim da je prehrana temelj zdravlja i lijepog izgleda i da joj treba posvetiti posebnu pažnju.

 

Antonela
dipl.oecc.
25 god.
Zagreb
listopad 2012.

Dijetoterapija
DIJETOTERAPIJA BOLESTI

Dijetoterapija (nutritivna terapija) podrazumijeva ciljani protokol prehrane i sustav namirnica, strukturiranih obroka i eventualnih dodataka prehrani, čija primjena ima za cilj učinkovitiju medicinsku terapiju, skraćeno vrijeme oporavka te ranije povlačenje i lakše podnošenje simptoma bolesti.

 

Epidemiološkim i drugim studijama nedvojbeno je dokazana povezanost prehrane s pojavom mnogobrojnih nezaraznih kroničnih bolesti, koje dovode do značajnog smanjenja kvalitete života te smrtnosti.

Prehrana i dijetoterapija mogu biti Vaš saveznik u prevenciji i terapiji bolesti.

 

Umjesto čestog slučaja terapijskog tretiranja isključivo simptoma, dijetoterapijom i nutritivnom terapijom nastojimo djelovati na sam uzrok.

 

Čovjek ne smije biti promatran na razini jednog sustava organa, već kao cjeloviti i vrlo složen sustav, u kojemu je neki simptom znak potrebe za promjenom. Promjenom koja podrazumijeva i adaptaciju prehrane.

U raznim zdravstvenim stanjima mjerljivi rezultati i poboljšanje zdravstvenog stanja znatno se lakše postižu ako  se uz medicinsku terapiju, propisanu od strane doktora medicine, provodi i ciljana dijetoterapija, koju provodi stručnjak magistar nutricionizma.

 

Dijetoterapija zauzima jednu od središnjih uloga u primarnoj i sekundarnoj prevenciji, ali i liječenju bolesti.

 

Dijetoterapija nikako ne isključuje medicinsku brigu i rad liječnika, već je, dapače – nadopunjuje.

Iako su iza znanosti o prehrani vrlo složeni biokemijski procesi, zdrava prehrana ne smije biti nikakav bauk, već mora biti u funkciji poboljšanja sposobnosti i zdravstvenog stanja čovjeka. Kada god je moguće, ona mora biti i okusom primamljiva, a ne onakva, koja se kolokvijalno zove – „bolnička“.

skola
ŠKOLA MRŠAVLJENJA

Škola mršavljenja by nutricionist Nenad Bratković važan je odjel NutriKlinike te predstavlja etabliran centar za regulaciju tjelesne težine.

 

Prepoznatljiv osoban pristup magistra Bratkovića svakom klijentu te vrlo uspješan rad s pacijentima s dijagnozom debljine te klijentima s prekomjernom tjelesnom težinom odlike su sustava programa.

 

Promjena prehrane koja potom trajno mijenja sastav i oblik tijela cilj je Škole mršavljenja.

 

Program prehrane koji dobiva svaki polaznik Škole mršavljenja jamči rezultat, ali i izostanak gladi te savladavanje vještina kombiniranja namirnica koje su uobičajene za podneblje te za određeno razdoblje u godini, a prihvatljive cijenom.

 

Program Škole mršavljenja magistra Bratkovića jedinstven je jer uključuje interdisciplinaran rad svih bitnih stručnjaka uključenih u terapiju debljine: nutricionista, kineziologa, psihologa, liječnika i gastrochefa kuhara.

Škola mršavljenja

Klijenti zadovoljni s postignutim zdravstvenim i estetskim rezultatima često svojim poznanicima osobno preporučuju da se uključe u program Škole mršavljenja.

 

Svakom klijentu i klijentici, omogućen je isključivo individualan ili pak grupni pristup, ovisno o željama i mogućnostima.

 

U Školi mršavljenja radimo s djecom, roditeljima, odraslim osobama, muškarcima i ženama, s punim i odgovornim profesionalnim angažmanom.

 

Želite li spriječiti nastanak debljine, njezin daljnji razvoj i moguće komplikacije, ili se želite uhvatiti u koštac s prekomjernom tjelesnom težinom, Škola mršavljenja nutricionista Nenada Bratkovića Vama je na usluzi.

Pošaljite upit i rezervirajte svoj termin za prve konzultacije

prehrana-sportasa
PREHRANA SPORTAŠA 

Prehrana je neizostavan čimbenik pri izgradnji uspjeha i karijere svakog sportaša.

 

Prehrana i sport međusobno su isprepleteni i uvjetovani te je uspjeh u karijeri svakog sportaša praktički zajamčen ukoliko su ova dva čimbenika u sinergiji.

 

Optimizirana sportska prehrana omogućava bolje rezultate na treningu i sportskim borilištima te poboljšava oporavak.

 

Iako postoje mnogobrojne procjene o postotnom udjelu prehrane pri oblikovanju karijere i uspješnosti nekog sportaša ili sportašice, neprijeporna je činjenica da su tri esencijalna čimbenika koji određuju uspjeh:

trening, prehrana i odmor (san).

 

Sportsku prehranu zbog svoje znanstvene složenosti nije lako  razumjeti, stoga je zadatak stručnjaka nutricionista učiniti je sportašu jasnom, sigurnom za zdravlje, primjenjivom i učinkovitom.

 

Prvo radno iskustvo magistra Bratkovića, još davne 2004. godine kao mladog apsolventa studija nutricionizma, bio je upravo rad s rekreativnim i profesionalnim sportašima u savjetovalištu za suplementaciju u prehrani sportaša.

 

U proteklim godinama, uz kontinuirano stjecanje znanja, iskustva kroz rad i edukaciju u inozemstvu ostvarene su uspješne suradnje s mnogobrojnim sportašima mlađeg, juniorskog i seniorskog uzrasta te s profesionalnim i amaterskim sportskim klubovima. Različite vrste sportova imaju i različite zahtjeve i kriterije o prehrani. Tako primjerice, sportovi izdržljivosti poput dugoprugaškog trčanja i triatlona imaju posve drugačije prehrambene zakonitosti u odnosu na sportove snage (power-lifting, body-building, itd.).

Zato je važno da u moru informacija o prehrani, sportaš odabere onu pravu, provjerenu, sigurnu i učinkovitu, kako bi se došlo do željenih rezultata bez posljedica na zdravlje.

 

Pri osnivanju poznatog sportsko-rehabilitacijskog centra Motus Melior 2013.godine, a na poziv prof.dr.sc. Gorana Markovića, ostvarena je suradnja magistra Bratkovića i centra Motus Melior, gdje danas djeluje kao vanjski stručni suradnik.

POVEĆANJE SNAGE I MIŠIĆNE MASE

 

Trening snage i otpora u kombinaciji s adekvatnom i optimiziranom prehranom rezultira s transformacijom tijela, u kojem je optimalno nizak udio ukupnog i potkožnog masnog tkiva, a visok udio mišićne mase; stanje koje popularno nazivamo „mišićna definicija“.  Postoje razne strategije u prehrani kako doći do ovih rezultata, no osim učinkovitosti, bitna je i zdravstvena sigurnost primjene metode prehrane.

 

NUTRIENT TIMMING

 

U prehrani sportaša, presudan čimbenik nije samo što jedete, već i kada jedete. Stoga je čitav jedan dio znanosti o sportskoj  prehrani posvećen takozvanom nutrient timmingu – vremenskoj strategiji kada treba konzumirati određenu hranu ili primijeniti suplement.

 

Magistar Bratković u svome radu sa sportašima u NutriKlinici usklađuje strategiju sportske prehrane i s ovim važnim čimbenikom.

 

OZLJEDE

 

Uloga prehrane pri pojavi ozljeda uistinu je velika i nažalost je vrlo često zapostavljena. Magistar Bratković veliki naglasak upravo stavlja na učinak prehrane u prevenciji ozljeda te terapiji kod rekonvalescenata u procesu oporavka i povratka na sportski teren.

Pročitajte izjavu klijenata trenera Matije Dujnića i Ivana Oberana na sljedećem linku:

Više

Pogledajte izjavu klijentice, hrvatske košarkaške reprezentativke  Ane Lelas na sljedećem linku:

Više

Povezanost magistra Bratkovića i sporta upravo je neraskidiva, obzirom da je i sam zaljubljenik u sport, a posljednjih godina trenira dugoprugaško trčanje (polumaraton i maraton).

edukacija
EDUKACIJA I PREDAVANJA

Edukacija o prehrani jedna je od najtraženijih usluga u današnje vrijeme, u kojemu je prehrana uvijek u središtu interesa.

 

Mnogo je krivih i neutemeljenih stavova o prehrani, koje stručnjak treba argumentirano razjasniti, promijeniti predrasude te prenijeti informacije razumljivim i jasnim rječnikom krajnjem korisniku u auditoriju.

 

Magistar Bratković od 2007.godine proveo je preko stotinu predavanja diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Na neposredan i interaktivan način magistar Bratković donosi odgovore na pitanja o prehrani u raznim životnim razdobljima, zdravstvenim stanjima, ciljevima i potrebama svakog klijenta (poboljšanje performansi u sportu, prevencija ozljeda, prevencija ili terapija bolesti, očuvanje zdravlja).

Pošaljite svoj upit za edukaciju i predavanje na temu o prehrani koja Vas zanima: 

Pošalji upit
Radionice
RADIONICE I TEČAJEVI
Znanost o prehrani na tanjuru

Informacije o prehrani objašnjene na teoretskoj interaktivnoj razini na predavanjima značajno je lakše razumjeti i doživjeti kada se objašnjeno u teoriji prikaže i u praksi.

 

Svaku osobu koja želi postići rezultat ne zanimaju uvijek molekule i biokemijske zakonitosti u hrani i prehrani, kojima se bavi magistar Bratković, već da na primjenjiv način mogu dobiti razjašnjeno i primjenjivo rješenje: hranu i sustav obroka koji daje rezultat.

 

Na radionicama optimizirane prehrane događa se upravo taj proces: spoznavanje da je zdrava i učinkovita prehrana ujedno i gastronomski doživljaj. Pri tome se uče vještine pripreme namirnice i obroka, a sve kako bi se očuvale hranjive tvari tijekom procesa pripreme i dobio maksimalni učinak obroka.

Promjena predrasuda o prehrani treba biti utemeljena na iskustvu i dokazima, a prenošenje informacija na praktičnoj razini, prikazana jasnim rječnikom razumljivim svakom krajnjem korisniku u auditoriju.

 

Magistar Bratković u suradnji s prijateljima iz Majstor Kuhar studija pod vodstvom najpoznatijeg hrvatskog MasterChefa, akademika kulinarstva Branka Ognjenovića organizira tematske radionice o dijetoterapiji, mršavljenju, preventivnoj i sportskoj prehrani na kojima možete saznati mnoge tajne pripreme zdrave i ukusne prehrane.

 

Broj sudionika je ograničen na 10 polaznika.

 

 

Rezervirajte svoj termin i pošaljite svoj upit:

Pošalji upit
prehrana-sportasa
DODACI PREHRANI

Dodaci prehrani i ergogena sredstva za sportaše vrlo su česti predmet upita klijenata, a naročito sportaša na osobnim konzultacijama te na predavanjima magistra Bratkovića. Uz njih, tu su jednako zanimljivi i sveprisutni dodaci prehrani za opću populaciju.

Kao odgovore na ta pitanja, magistar Bratković nudi konkretne i ciljane odgovore i preporuke.

 

Dodaci prehrani trebaju biti u funkciji poboljšanja prehrane, poboljšanja i očuvanja zdravlja opće populacije te sportaša.

 

Suplementacija u prehrani ciljanih vitaminskih i mineralnih tvari, makronutrijenata (proteina, masti, ugljikohidrata)  te ekstrakata biljnih tvari s farmakološkom aktivnošću i fiziološkim učinkom glavna su područja primjene različitih dodataka prehrani.

Magistar Bratković je svoj stručni interes za dodatke prehrani iskazao i završenim specijalističkim studijem fitofarmacije i dijetoterapije na Farmeceutsko-biokemijskom fakultetu, višegodišnjim radnim iskustvom u razvoju dodataka prehrani te stalnim stručnim usavršavanjem na ovom području.

 

Nutrivigilancija je poseban sustav i dodatan korak modernih trendova proizvođača koji prati potencijalne neželjene učinke dodataka prehrani. Osim opće populacije, ta je činjenica naročito bitna za sportaše, koji moraju biti sigurni da u organizam unose za zdravlje korisne dodatke prehrani.

Pošaljite svoj upit vezano za odabir i primjenu dodataka prehrani

Pošalji upit
Kome pomažemo
OSOBAMA S DIJAGNOZOM BOLESTI/
ODREĐENIM ZDRAVSTVENIM STANJEM
SPORTAŠIMAŽENAMARODITELJIMA I DJECI
KOJE ZAHTIJEVA DIJETOTERAPIJU:PROFESIONALNI/REKREATIVNIU ODREĐENOM ŽIVOTNOM RAZDOBLJU:OPĆI POREMEĆAJI I STANJA
BOLESTI ŠTITNJAČE

· hipotireoza
· hipertireoza
· Hashimoto
SPORTOVI IZDRŽLJIVOSTI

· dugoprugaško trčanje
· biciklizam
· triatlon
· plivanje
TRUDNOĆA

PRIPREMA ZA TRUDNOĆU

DOJENJE

MENOPAUZA I POSTMENOPAUZA
· poremećaji pažnje (ADD i ADHD)
· poremećaji ponašanja (autizam)
· gubitak apetita
· slab imunitet
· poremećaji prehrane
· neuravnotežena prehrana
· akne i nečista koža
BOLESTI PROBAVNOG SUSTAVAEKIPNI SPORTOVIGINEKOLOŠKE TEGOBE, BOLESTI I STANJA BOLESTI
· refluks (GERB)
· gastritis
· čir (ulkus) želuca
· čir (ulkus) dvanaesnika
· upalne bolesti crijeva:
- Chronova bolest
- ulcerozni kolitis
- bolesti jetre i žučnog mjehura
- bolesti gušterače
· košarka
· nogomet
· rukomet
· hokej
· vaterpolo
· odbojka
- sindrom policističnih jajnika
- neplodnost
- HPV infekcije (CIN)
- bolne menstruacije
- kandidijaza (gljivične infekcije)
DEBLJINA U PREDŠKOLSKOJ I ŠKOLSKOJ DOBI

· atopijski dermatitis
POREMEĆAJI PROBAVNOG SUSTAVASPORTOVI SNAGE
· sindrom iritabilnog kolona
· opstipacija/
konstipacija- probavni zatvor
· akutna diarea-proljev
· intolerancija na laktozu
· body-building
· dizanje utega
· Crossfit
BOLESTI SRCA I KRVNIH ŽILAINDIVIDUALNI SPORTOVI
· hipertenzija
(povišeni krvni tlak)
· ateroskleroza
· srčani infarkt
(postoperativni oporavak…)
· tenis
· gimnastika
· badminton
· stolni tenis
· squash
DISLIPIDEMIJABORILAČKI SPORTOVI
· povišene koncentracije triglicerida
· povišene koncentracije kolesterola
· ultimate-fight
· ju-jitsu
· boks
· karate
· tae-kwando
· hrvanje
BOLESTI MOKRAĆNOG SUSTAVASPORTOVI KATEGORIZACIJOM PREMA TJELESNOJ MASI
· bolesti bubrega
· upale mokraćnog mjehura
(Escherichia coli)
· tae-kwondo
· karate
· boks
· hrvanje
· gimnastika
· body-building
ALERGIJE NA HRANUEKSTREMNI SPORTOVI
INTOLERANCIJE NA HRANUDJECA SPORTAŠI
CELIJAKIJAPROFESIONALNI I REKREATIVNI SPORTAŠI KOJI NASTOJE:
· multipla skleroza
· reumatoidni artritis
· Hashimoto tireoiditis
· celijakija
· postići mišićnu definiciju
· regulirati tjelesnu težinu
· poboljšati izvedbu i natjecateljske rezultate u svom sportu
· smanjiti mogućnost (ponovnog) nastanka ozljeda
· bolje se oporaviti u procesu rekonvalescencije (nakon ozljede)
· biti brži, jači i bolji
· povećati snagu
· povećati brzinu
RAK/KARCINOM/TUMORI
POTHRANJENOST
· malnutricija/kaheksija uzrokovana bolešću
POTHRANJENOST/ MRŠAVOST („EKTOMORFIZAM“)
ANEMIJE
· anemija željeza
(i/ili niska razina hemoglobina)
BOLESTI I POREMEĆAJI ŽIVČANOG SUSTAVA
· depresija
· glavobolje
· migrene
KOŽNE BOLESTI
· psorijaza
· dermatitis
· akne
BOLESTI I POREMEĆAJI REPRODUKTIVNOG SUSTAVA
· sindrom policističnih jajnika
· neplodnost (žene i muškarca)
· HPV infekcije (CIN)
· bolne menstruacije
· kandidijaza
· bolesti prostate
DIABETES / ŠEĆERNA BOLEST
· tip 1
· tip 2
GIHT
DEBLJINA I METABOLIČKI SINDROM
PREKOMJERNA TJELESNA TEŽINA
JAČANJE OTPORNOSTI ORGANIZMA
· pad imuniteta
POBOLJŠANJE OPĆEG ZDRAVSTVENOG STANJA
· primarna prevencija bolesti
OPTIMIZACIJA RAZINE ENERGIJE
· smanjenje umora
· „managerski“ sindrom premorenosti
OPTIMIZACIJA VEGETARIJANSKE ILI VEGANSKE PREHRANE
Ako ste:

SPORTAŠ, koji želi:

 • biti brži, jači i bolji
 • povećati snagu
 • povećati svoju mišićnu masu
 • postići mišićnu definiciju
 • regulirati tjelesnu težinu
 • poboljšati izvedbu (performans) u svom sportu
 • smanjiti mogućnost (ponovnog) nastanka ozljeda
 • bolje se oporaviti u procesu rekonvalescencije (nakon ozljede)

RODITELJ S DJETETOM KOJEM TREBA STRUČNA POMOĆ (edukacija, nutritivna terapija ili dijete sportaš)


TRUDNICA ILI DOJILJA


Imate:

 • DIJAGNOZU NEKE ILI VIŠE BOLESTI
 • ODREĐENO ZDRAVSTVENO STANJE

Želite:

 • UNAPRIJEDITI VAŠU VITALNOST
 • SMRŠAVITI
 • POVEĆATI MIŠIĆNU I TJELESNU MASU
 • IZGLEDATI BOLJE I MLAĐE
 • SMANJITI UMOR I IMATI VIŠE ENERGIJE
 • POBOLJŠATI IZGLED KOŽE

Pristup svakom klijentu je individualan i profesionalan, a temelji se na bogatom višegodišnjem iskustvu i praksi magistra Bratkovića, dosadašnjim rezultatima, kao i na dokazima u znanosti o prehrani, dijetoterapiji te sportskoj prehrani.

INTEGRIRAN FUNKCIONALAN HOLISTIČKI PRISTUP

NutriKlinika se zalaže za integriran, odnosno holistički pristup svakom klijentu, koji uključuje interdisciplinarnu suradnju s ostalim komplementarnim strukama, stručnjacima čije se djelovanje međusobno nadopunjuje:

 • liječnicima
 • medicinskim biokemičarima
 • kineziolozima
 • fizioterapeutima
 • ljekarnicima
 • ostalim medicinskim osobljem

U središtu djelovanja magistra Bratkovića te aktivnosti ostalih stručnjaka suradnika NutriKlinike jest upravo sam klijent (pacijent), s naglaskom na optimizaciju prehrane (nutritivnu terapiju ili sportsku prehranu).

 

Integriranim pristupom, analizom, promišljanjem i komplementarnom suradnjom svih stručnjaka, moguće je unaprijediti zdravlje klijenta-pacijenta te poboljšati izvedbu kod sportaša.

 

Dijetoterapija (nutritivna terapija), kao i sportska prehrana zahtijevaju poznavanje široke materije prirodnih znanosti te zakonitosti: fiziologije, patofiziologije, biokemije, biokemije prehrane, toksikologije, kao i mnogih drugih primjenjenih bioloških znanosti.

 

Znanost o prehrani, sportska prehrana i dijetoterapija bolesti usko je povezana s medicinom, kineziologijom, farmacijom. Stoga i interdisciplinaran pristup NutriKlinike.

1. VOĐENJE DNEVNIKA PREHRANE

 • Svaki klijent dobiva upute za vođenje evidencije svoga dnevnika prehrane (neovisno o razlogu dolaska).
 • CILJ:
  • optimalna evaluacija i analiza dosadašnje prehrane
  • objektivno utvrđivanje trenutnog nutritivnog statusa na samim nutricionističkim konzultacijama.

2. PRIKUPLJANJE POSTOJEĆE MEDICINSKE DOKUMENTACIJE (ako postoji) I PROVOĐENJE CILJANIH PRETRAGA IZ KRVI (Laboratorij)

 • Klijent se upućuje na provođenje ciljanih pretraga iz krvi ili na dostavu postojećeg nalaza krvi.
 • Objektivni medicinsko-biokemijski pokazatelji mogu doprinijeti konkretnom i objektivnom razumijevanju učinka dosadašnje prehrane na postojeće zdravstveno stanje.
 • Još važnije, kontrolom omogućavaju praćenje poboljšanja tijekom kontrolnih konzultacija u pravilnom vremenskom razdoblju.
 • Ugovorni partner NutriKlinike je Laboratorij Synlab.

3. POČETNE NUTRICIONISTIČKE KONZULTACIJE, EVALUACIJA I MJERENJE ANTROPOMETRIJSKIH POKAZATELJA

Na POČETNIM NUTRICIONISTIČKIM KONZULTACIJAMA (trajanje od 60 minuta) provodi se:

 1. uzimanje anamneze prehrane
 2. analiza dosadašnje prehrane
 3. određivanje nutritivnog statusa
 4. mjerenje antropometrijskih parametara(medicinski validiranim kaliperom i uređajem-metodom bioelektrične impedancije)
 5. određivanje stupnja uhranjenosti
 6. nutricionistička interpretacija nalaza objektivnog zdravstvenog stanja(dobivenog od strane liječnika i laboratorija)
 7. kondicijskog statusa dobivenog od stručnjaka kineziologa
 8. ciljana edukacija o prehrani, prema indikaciji

4. IZRADA INDIVIDUALIZIRANOG PROGRAMA PREHRANE

Prema dobivenim parametrima, stručnjaci NutriKlinike pristupaju izradi programa i protokola prehrane, sa ili bez dodataka prehrani.

5. PRIMJENA CILJANOG PROGRAMA PREHRANE UZ STALNU PODRŠKU

Pravilno i uspješno provođenje programa prehrane (dijetoterapije ili protokola sportske prehrane) klijentu je osigurano kroz sustav praćenja i stručne podrške od strane stručnjaka NutriKlinike.

6. KONTROLNA PRAĆENJA

Nakon određenog vremenskog razdoblja primjene, klijenti dolaze na kontrolne konzultacije i evaluaciju.

7. VREDNOVANJE POSTIGNUTIH IZMJERENIH REZULTATA

Promjena prehrane i primjenjena ciljana strategija prehrane, rezultira s konkretnim učincima, koji se potom vrednuju i određuju se sljedeći ciljevi do optimalnih rezultata.

NutriKlinika

 

je nutricionističko savjetovalište za dijetoterapiju i sportsku prehranu čiji je osnivač i voditelj: magistar nutricionizma Nenad Bratković, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije.

 

Briga o prehrani danas je potreba svakog čovjeka, a ne pomodarstvo. Sustavna i ciljana briga o prehrani u središtu je svih zdravstvenih smjernica i projekata, bilo onih :

 

 • povezanih s primarnom prevencijom bolesti
 • povezanih s liječenjem bolesti (dijetoterapija)
 • posvećenih poboljšanju kvalitete života
 • usmjerenih prema poboljšanju rezultata (sportska prehrana).

 

Znanost o prehrani i medicina međusobno se isprepliću i nadopunjuju te je njihovo međudjelovanje esencijalno.

 

Iz toga i proizlazi naš naziv – NutriKlinika.

Savjetovalište NutriKlinika

 

djeluje od 2007. godine, kada je mag. nutr. Bratković počeo sa stručnim djelovanjem u svojem nutricionističkom savjetovalištu.

 

Od osnutka pa do danas, mag. nutr. Bratković je osobno radio s velikim brojem klijenata iz cijelog svijeta, vodeći ih kao osobni nutricionist do željenih rezultata i objektivnog mjerljivog poboljšanja zdravstvenog stanja te izvedbe na sportskim borilištima.

 

NutriKlinika je nutricionističko savjetovalište, koje u svojem radu koristi integriran i interdisciplinaran pristup stručnjaka specijalista, koji surađuju s magistrom Bratkovićem, i u svojem primarnom djelovanju stavljaju naglasak na optimizaciju prehrane.

 

Kroz kontinuirano obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu, mag. nutr. Bratković svakom klijentu jamči osoban i iskren pristup prenošenjem informacija na zanimljiv, primjenjiv, i svakome jasan način.

image title

Od početka svog djelovanja pa do danas, magistar Bratković izradio je brojne programe prehrane s protokolima dijetoterapije i sportske prehrane te ciljanih dodataka prehrani.

Tako je preko tri tisuća ljudi dobilo savjete i upute o prehrani putem e-maila i telefona, dok je na mnogobrojnim edukacijama i predavanjima (preko njih stotinu), diljem Hrvatske i u inozemstvu, veliki broj prisutnih uživo dobio željene informacije o prehrani te tako svoje tijelo i zdravlje prehranom dovelo na višu razinu.

Ovisno o zahtjevu, indikaciji te problematici s kojim se klijent obraća u NutriKliniku, interdisciplinarno djelovanje stručnjaka i suradnika NutriKlinike usmjereno je prema dobrobiti i rezultatu klijenta, pacijenta i sportaša.

 

Želimo Vam zdravi tek i dobro zdravlje!

POSJETITE NAŠ YOUTUBE KANAL

Na Youtube kanalu Nenad Bratkovic Nutrition možete pogledati i ostale TV emisije, u kojima je u proteklim godinama gostovao mag. Nenad Bratković.

YOUTUBE KANAL

Na Youtube kanalu Nenad Bratkovic Nutrition možete poslušati i ostale radijske emisije u kojima je u proteklim godinama gostovao mag. Nenad Bratković.

YOUTUBE KANAL
PRESS

Sorry, no posts matched your criteria.

 • All
ZAŠTO NUTRIKLINIKA

O NAMA

NutriKlinika je nutricionističko savjetovalište za dijetoterapiju i sportsku prehranu čiji je osnivač i voditelj magistar nutricionizma Nenad Bratković, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije…

VIŠE

PRISTUP

Pristup svakom klijentu je individualan i profesionalan, a temelji se na bogatom višegodišnjem iskustvu i praksi mag. nutr. Bratkovića, dosadašnjim rezultatima…

VIŠE

KLIJENTI NUTRIKLINIKE

Osobe s određenim zdravstvenim

stanjem ili dijagnozom bolesti

koja zahtijeva

dijetoterapiju /nutritivnu terapiju

VIŠE

USLUGE

DIJETOTERAPIJA BOLESTI

 • Dijetoterapija (nutritivna terapija) podrazumijeva ciljani protokol prehrane, sustav namirnica i strukturiranih obroka te eventualnih dodataka prehrani.
 • Cilj je učinkovitija medicinska terapija, skraćeno vrijeme oporavka te ranije povlačenje i lakše podnošenje simptoma bolesti.

ŠKOLA MRŠAVLJENJA

 • Etabliran centar za regulaciju tjelesne težine unutar NutriKlinike, s vrlo uspješnim rezultatima rada s klijentima s dijagnozom debljine i s prekomjernom tjelesnom težinom.
 • Jedinstven svojom koncepcijom, jer uključuje interdisciplinaran rad svih bitnih stručnjaka uključenih u terapiju debljine: kineziologa, psihologa, liječnika, gastrochefa kuhara i nutricionista.

PREHRANA SPORTAŠA

 • Tri su esencijalna čimbenika koji određuju uspjeh u sportu:  trening, prehrana i odmor (san).
 • Upravo je prehrana neizostavan čimbenik pri izgradnji uspjeha i karijere svakog sportaša.
 • Optimizirana sportska prehrana omogućava bolje rezultate na treningu i na sportskim borilištima te  poboljšava oporavak.

EDUKACIJE I PREDAVANJA

 • Edukacija o prehrani jedna je od najtraženijih usluga u današnje vrijeme, u kojemu je prehrana uvijek u središtu interesa.
 • Na neposredan i interaktivan način objašnjavaju se pitanja o prehrani u raznim životnim razdobljima, zdravstvenim stanjima, ciljevima i potrebama svakog klijenta.

RADIONICE I TEČAJEVI

 • Mnogo je pogrešnih i neutemeljenih stavova o prehrani, koje stručnjak nutricionist svojim znanjem i iskustvom treba argumentirano razjasniti.
 • Promjena predrasuda o prehrani treba biti utemeljena na iskustvu i dokazima, a prenošenje informacija na praktičnoj razini, prikazana jasnim rječnikom razumljivim svakom krajnjem korisniku u auditoriju.

DODACI PREHRANI

 • Dodaci prehrani trebaju biti u funkciji poboljšanja prehrane, poboljšanja i očuvanja zdravlja opće populacije te sportaša.
 • Za svrsishodnu i sigurnu primjenu dodataka prehrani za samog korisnika ključno je razumijeti njihovu primjenu, sastav i djelovanja.
 • U NutriKlinici magistar Bratković svojim klijentima daje konkretne, ciljane odgovore i preporuke.
TIM STRUČNJAKA

s kojima surađujemo

dr. med. Diana Puževski spec.pedijatrije

prim. dr. sc. Ulla Marton spec.ginekologije

doc. dr. sc. Silvija Čuković Čavka spec. gastroenterologije

prim.dr. sc. Alemka Jaklin Kekez spec. pedijatrijske gastroenterologije

dr. med. Hrvoje Kniewald 

spec. pedijatrijske kardiologije 

prof.dr.sc. Mirko Koršić 

spec. endokrinologije

dr.med. Tadija Petrović

spec.ortopedije

prof.dr.sc. Goran Marković

kineziolog

mr.sc.med.biochem. 

Tanja Bobetić Vranić

Alica Fabijanić

bacc. fizioterapije

prim.dr.scRada Šarac

spec. kardiologije

dr.med. Pavao Vlahek
specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije

PARTNERI
  Sorry, no posts matched your criteria.

Želite li postati partner NutriKlinike i pridružiti se timu stručnjaka?

PREPORUKE KLIJENATA NUTRIKLINIKE
NARUČITE SE
Trebate li stručni savjet ili neku od stručnih usluga NutriKlinike? 

Rezervirajte svoj termin!

O NUTRICONSULT-U

O NAMA

NutriConsult d.o.o. je tvrtka čija je djelatnost pružanje B2B  (business to business) savjetodavnih usluga klijentima-pravnim osobama, čije je poslovanje i djelovanje povezano s hranom, prehranom, dodacima prehrani i unapređenjem zdravlja.

Osnivač i direktor tvrtke je magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije Nenad Bratković, čije bogato stručno i profesionalno iskustvo određuje i opsežan djelokrug savjetodavnih usluga tvrtke.

MISIJA

Profesionalan pristup klijentu od prvog upita, pa sve do isporuke usluge; posvećenost i prilagodljivost klijentu te visoka kvaliteta usluge, glavne su odrednice poslovanja.

Pružanje izvrsne usluge, koja je u skladu sa strateškim, edukacijskim te poslovnim ciljevima naših klijenata predstavlja naš cilj. Predavanja, stručna komunikacija, publikacije, projekti te edukacijski sadržaji temeljeni na dokazima, činjenicama i stručnom iskustvu, samo su neke od usluga koje pruža NutriConsult d.o.o.

USLUGE KONZALTINGA

PREHRAMBENA INDUSTRIJA

 • Razvoj prehrambenih proizvoda
 • Razvoj funkcionalnih prehrambenih proizvoda
 • Edukacija
 • Stručna komunikacija temeljena na znanosti
 • Komunikacija s korisnicima
 • Postmarketinška komunikacija i praćenje proizvoda

FARMACEUTSKE TVRTKE I INDUSTRIJA

 • Razvoj dodataka prehrani
 • Stručna edukacija
 • Stručna komunikacija
 • Stručni sadržajni marketing temeljen na dokazima

GASTRONOMIJA I TURIZAM

 • Interaktivni eventi
 • Radionice
 • Edukacija
 • Hoteli
 • Restorani

PREDAVANJA I STRUČNI SKUPOVI

 • Tvrtke
 • Zdravstveni stručnjaci (liječnici, ljekarnici, medicinske sestre, fizioterapeuti, kineziolozi)
 • Opća populacija
 • Zaposlenici tvrtke
 • Strukovne udruge/komore
 • Udruge građana
 • Sportski klubovi
 • Treneri
 • Hoteli i restorani
 • Škole, vrtići i obrazovne ustanove

AUTORSKI RAD I MEDIJI

 • Članci
 • Publikacije

PROJEKTI

 • Okrugli stolovi
 • Javnozdravstveni projekti
 • Društveno korisni projekti
KLIJENTI
  Sorry, no posts matched your criteria.
KLIJENTI IZ MEDIJA
  Sorry, no posts matched your criteria.
PREPORUKE

Sorry, no posts matched your criteria.

Nenad Bratković

magistar nutricionizma

sveučilišni magistar 

fitofarmacije i dijetoterapije

 

nenad.bratkovic@nutriconsult.hr

091 1666 884

NutriKlinika

Nutricionistički edukacijski centar

za dijetoterapiju i sportsku prehranu 

 

Palinovečka ulica 25A, Jarun-Vrbani

10010 Zagreb – Hrvatska

 

091-6230-970

info@nutriklinika.com

NutriConsult d.o.o.

Konzalting

d.o.o. za savjetovanje i trgovinu

 

sjedište tvrtke:

Anke Horvat 3

49250 Zlatar – Hrvatska

 

b2b@nutriconsult.hr

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Obratite nam se upitom na broj telefona 091-6230-970, porukom na navedene e-mail adrese ili sljedećim kontakt obrascem:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy.

master chef

Edmundo Whitcomb

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

sous chef

Royal Armstead

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

desert chef

Delmer Gagnon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam.

a

Our history

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

check it out

Our recipes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

check it out
a

Video pregled medijskog edukativnog djelovanja

magistra NENADA BRATKOVIĆA

NENAD BRATKOVIĆ

magistar nutricionizma

sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije

PREUZMITE ŽIVOTOPIS
NutriKlinika

NutriKlinika je nutricionističko savjetovalište za dijetoterapiju i sportsku prehranu, koje djeluje od 2007.godine. U sklopu NutriKlinike djeluje i program Škole mršavljenja.

Nenad Bratković

Nenad Bratković, magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije  osnivač je i voditelj nutricionističkog savjetovališta NutriKlinika te direktor tvrtke NutriConsult d.o.o.

NutriConsult

NutriConsult d.o.o. je tvrtka koja pruža konzalting business to business (B2B) usluge klijentima, čija je djelatnost povezana s hranom, prehranom, dodacima prehrani,  i brigom o zdravlju.

KONTAKTIRAJTE NAS